Lucka 3: Raggsockarna på

Dagens lucka skulle blivit AMRAP 15 minuter imorse men när bloggerskan vaknade med en hals som var öm och tjock blev det ändrade planer. Därför bidde det "ta en lugn, skön kväll med raggsockarna på". Lättöppnad lucka :-) Var din lucka lika lätt?

Kommentarer

 1. Men hallå!! Vi skulle ju hålla oss friska nu framöver!! Hoppas att det går över snabbt.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet! Går inte så bra detta... Ja jag hoppas att om jag vilar så försvinner det snabbt. Hur mår du? Kram!

   Radera
 2. Nä fasen vad trist, hoppas du snart blir bättre! Här blev det +500 reps för mig, axlar, armar och mage. Hyfsat lätta vikter, men en del träningsvärk (som nu förenar sig med den HELT vansinniga i benen sedan i förrgår, känner mig som om jag blivit körd i en mangel typ).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad avis jag blir!!!! Men snart är det min tur så det så!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass