Finaste paketet!

På självaste julafton fick jag meddelande att ett paket väntade på Posten till mig. Spännande! Hämtade ut det idag eftersom vårt "närmaste" utlämningsställe är i Staffanstorp dvs 7 km från hemmet. Misstänkte vad det var för paket och jag hade rätt. Det finaste inslagna paket jag någonsin fått tror jag. Från en alldeles speciell tjej och en av mina förebilder. Nämligen Sara som har bloggen Träningsglädje. Jag hade turen att bli en av de utvalda och nu har jag en tjock bok att se fram emot att läsa under min VAM-period. Stort tack Sara jag blev väldigt glad!!!

Titta så fint och med svart silkespapper inuti!

Fint julkort med guldglitter och en spännande bok till mig! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass