Inspiration!!!

Just nu behöver jag energi för det verkar som den has left the building... Så gudarnas trött ända in i benmärgen. Fick tom lägga mig på soffan igår och sova en lite lur trots att föräldrarna var här på fölsefika. Då är man trött! Inte för att jag sovit dåligt för jag har snittat 8-9 timmar per natt. Likadant i natt och har ändå sovit typ 2 timmar i eftermiddags. Är väl så när man väl börjar slappna av så kommer allt i fatt en.

Det är ju vid denna tiden som "alla" gör bokslut utav det gångna året. Speciellt i bloggvärlden skulle jag säga. Det brukar denna bloggerskan också göra men tänker faktiskt inte göra det detta året. 2014 går liksom inte till världshistorien som mitt bästa. Okej allt har inte varit åt skogen fast jag vill inte lägga mer energi på att älta allt det andra. Det har jag redan gjort tillräckligt. Jag vill stänga dörren bakom 2014 och ta nya tag inför 2015! Därför samlar jag just nu inspiration till att fokusera på mig själv och framför allt min hälsa.

Har ju smygstartat min VAM-period men den 2/1 drar den igång med full fart. Nej inget a la nyårslöften utan detta är något som jag funderat på i ett par månader som nu ska förverkligas. Jag vill ta tag ordentligt i mitt sockerberoende och ätande. Jag vill gå ner de där förbaskade kilona som hittat tillbaka på min kropp (det gör fysiskt ont, min kropp värker och jag är trött på att släpa på dem). Jag vill hitta ro i kropp och sinne. Och framför allt jag vill känna mig stark och glad!

Därför laddar jag batterierna för fullt just nu med vila, träning och inspiration. Denna gång är inspirationen i form av bilder på mig själv. Detta vill jag tillbaka till - sommaren 2013. Jag kände mig stark, lätt i kroppen, krämporna nästan borta och jag var glad. Ja denna bloggen går ju upp och ner, hit och dit precis som verkliga livet. Ibland är man hög på all framgång och det känns som inget kan stoppa en och ibland är man i den djupaste dalen där det tröstäts och tvivlas. Hoppas du ändå vill följa med på mitt 2015 för jag tänker se till att det blir det bästa året någonsin!

Bild från semestern i Skottland där den kjolen som knappt går på mig idag hängde löst...

TRX-utbildningen där jag kände mig stark och faktiskt inte helt lost bland alla vältränade...Jag vill ha denna glädjen i ögonen igen!


Och en massa goa skratt med goa vänner!

Jag vill känna mig fin med världens bästa make!

Eller spexa och busa med densamma! Eller få på mig de där jeansen igen...

Jag vill känna mig stark och glad!
Och jag vill kunna ta på mig denna klänningen igen och känna mig fin!

Kommentarer

 1. Känner så väl igen mig i det du skriver och önskar jag kunde ta lite VAM tid men ser fram emot en vår av VAB istället men kan kanske passa på att ta hand om mig själv då istället... ska ta mig tid till att hitta vad som motiverar mig och inspirerar mig för mun bästa vår!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Jenny det är inte lätt :-( Hoppas du hittar tid för din motivation och inspiration. Heja oss!

   Radera
 2. Jag vet att du fixar det igen i din takt och att du kommer att känna dig så igen som på dessa fina bilder av dig. Pepp pepp Tina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket för ditt pepp Cee!!!

   Radera
 3. Lycka till med allt nu under din VAM-tid. Förstår dig mycket väl i att vilja se ut som på bilderna, du verkligen strålar!
  Jag ska ta tag i matbiten. Träningen har jag sällan problem med, men efter den här julen vill jag verkligen få till sundare vanor. Slängde t o m godis igår och det är ett gott tecken för att vara jag.
  Kommer naturligtvis fortsätta att följa dig!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Grodmamman! Samma här träningen är för mig den enkla biten medans kosten... Heja oss! Kram!

   Radera
 4. Du är så klok! Jag hoppas verkligen att du kommer känna att du hittar hem med dig själv. Jag försöker som du att hitta balans i mitt liv med kost träning jobb och familj. Du är en stor inspiration. Lycka till och ha ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Katrine! Hoppas att vi lyckas!!! Gott nytt till dig med!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass