Jag ska vad?

Igår levererades "Julkassen" som jag beställt från Middagsfrid. Fick ju för mig att jag skulle bli lite huslig liksom men jag blev rädd när jag började läsa instruktionerna. Inte fasiken trodde jag att jag skulle göra hovmästarsås från grunden. Maken började retas att jag kanske skulle rensa riktiga fiskar för att kunna göra sillen eller föda upp en liten gris till skinkan. Eller tänk om jag ska grava laxen själv också. Puh började nästan svettas...

Nä riktigt så illa är det inte - jag brukar fixa det mesta i köket. Tycker det är kul när jag har tid och det är till något speciellt. Och skulle det skita sig så får jag väl ta en inköpsrunda till närmaste butik och låtsas att jag gjort det själv :-) Tänkte börja imorgon med sillen som tydligen först ska badas i 10 timmar för att sedan ner i något nytt kurbad för 24 timmar. Och by the way fick med julgodiskassen på köpet så nu ska maken och jag julpyssla lite i helgen har vi bestämt. Mysigt det där med kassen ändå :-)

Här är leveransen som bara ska kompletteras lite plus att vi vill ha revben så det ska ju fixas!

Tur dessa kom med så jag vet vad jag ska göra... 

Hur gör du? Lagar du julmaten själv och har du gjort hovmästarsås från grunden?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass