Tjoho jag vann!

Fick ett mail häromdagen att jag var en vinnare. Inte illa :-) Jag skickade nämligen in ett bidrag till Tereses julkalender och vann en yogamatta! Min motivering var: "Har modigaste beslutet att fatta, behöver därför nog en yoga matta. Då kan själen min få lugn och ro, och julefriden kan i mitt hem få bo."

En tanke jag har haft länge och tänker förverkliga nästa år är att ge yoga en ordentlig chans. Perfekt då med en egen fin matta ju! Dagens lucköppning får därför bli på samma tema - testa att meditera en stund. Vet ju knappt hur det går till så får väl wing it lite... Tränar du mycket yoga och vilken lucka öppnar du idag?

PS! Apropå gårdagens inlägg - imorse tog det 80 minuter (dubbla tiden) att komma till jobb pga olycka och på vägen hem massa blåljus och ny olycka. Lovade mig själv att jag kommer aldrig välja ett jobb där jag måste köra den vägen ever again!

Kommentarer

  1. Lycka till med yogan. Ladda ner meditations-app, lite lättare att börja med hjälp av sådan / Kram M

    SvaraRadera
  2. Hurra! Grattis till vinsten. Passa på att prova Yogobe fram till den 25/12. Kram

    SvaraRadera
  3. Ja nu har jag ju inga ursäkter kvar :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass