Lucka 4: 10 min rörlighet

Hmm jag som sett fram emot svettiga träningspass denna veckan men se nähä då får man förkylningssymptomer i kroppen :-( Inte ensam för på jobb så klagas det över halsont och snörvlas. Men jag tyckte jag haft min del av det hela. Jaja bara att ta det lugnt och försöka boosta kroppen. Därför fick dagens lucka bli 10 minuters rörlighet här hemma framför Tv:n. Hur är det på din front? Fullt ös och öppnande av de kuliga, svettiga luckorna?

Kommentarer

  1. För mig blev det favoritpass - yoga! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm I wish jag gillade yoga men har bestämt mig för att göra ett nytt försök i det nya året :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass