Lucka 1: Spring dagens km

Hehe man får ju inte vara dum... Gäller att välja rätt dag för luckan "spring så många km som dagens datum". Dock så passar inte denna kroppen för löpning - speciellt inte nu med extra kilon :-( Hade därför som plan att ro 1 km istället men när jag kom till gymmet så var båda roddmaskinerna upptagna. Det fick bli plan C dvs 1 km på crosstrainern.

Voila!

Efter det blev det lite styrka för överkroppen och rörlighet med pinnen. Hann bara med 45 minuter idag men allt räknas! This is good enough som jag säger till mig själv, Och jag känner att peppen för träning börjar komma tillbaka. Tror att Saras  #jävligtjobbigajulkalender kan vara en väldigt bra bidragande faktor. Vilken lucka öppnade du idag?

Kommentarer

  1. Jag gick ut stenhårt med att göra absolut ingenting ;-) Har en eftersläpande förkylning och måste vänta lite med mer flåsiga aktiviteter. Tror dock jag klarar att springa någorlunda långt när jag väl är frisk igen :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen då är ju den luckan avklarad liksom :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass