TACK!!!

Inleder min sista arbetsvecka på Hemmakväll och som jag skrev idag i min Facebook status så kan mina känslor beskrivas som "måste andas i brun papperspåse lite då och då men känner mig ändå märkligt lugn". Jag menar jag kastar mig verkligen ut i det okända. Kommer det funkar för mig att ta en 6 månaders break eller kommer jag klättra på väggarna? Tänk om jag inte får något nytt spännande jobb när jag känner mig redo? Tänk om allt går åt pipsvängen? Fast samtidigt så känner jag i hela kropp och knopp att detta är helt rätt för mig. Jag behöver detta och jag ska vara snäll mot mig själv för en gångs skull.

Naturligtvis hjälper det jättemycket med allas pepp och stöd! Alltifrån snälla kommentarer från kollegor som ber en att ta ångervecka, utlovar godisförbud på kontoret och ger mig uppskattning för min personlighet och arbetsinsats. Till pepp på sociala medier, här på bloggen och i verkliga livet från familj, vänner och bekanta. Det värmer något enormt och ett STORT TACK till er alla där ute för allt ert pepp och stöd. Blir väldigt rörd av all support!!!

Och jag ångrar absolut inte att jag vågade satsa på att byta jobb fast det kanske inte blev helt rätt. Jag har mitt självförtroendet tillbaka, jag har växt som individ, jag har tagit beslut i rätt riktning, jag har återupptäckt mina absoluta starka sidor och vet vad jag vill jobba mer med. Jag har hittat min nisch i marknadsvärlden dvs projektledning, analys kombinerat med teknik och digital kommunikation. I love it! Sen får jag se var jag hamnar och vad för spännande saker som väntar runt hörnet. För vågar man inte kan man heller inget vinna!

Kommentarer

 1. På lördag är det första dagen i resten av ditt liv. Och första dagen där det är DU och bara du som sätter dagordningen. Shit va coolt! Jag önskar för dig att du får en fantastisk, utvecklande och hälsosa ledighet och att det i slutet på ledigheten dyker upp precis det jobbet du vill ha :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så jättemycket Pernille! Lycka till på ditt stora äventyr som snart börjar!!!

   Radera
 2. Jag gör också min sista arbetsvecka på ett jobb som gjort mig sjuk, som tyvärr varit svårt att ta sig ifrån men nu så! Den 12 januari börjar ett nytt liv, en flytt till vår huvudstad, nytt jobb den 15 januari. Vet, du jag tror mig veta att 2015 blir VÅRT år Tina. Du fixar det. Heja dig!

  SvaraRadera
 3. Du har gjort ett bra val, och slipper därför gå och fundera på, tänk om ..."Om man alltid gör som man alltid gjort, kommer allting att bli som det alltid varit." Lycka till. Du fixar detta, precis som du fixat allt annat du bestämt dig för. du är en fighter / Kram M

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass