Lucka 6: Ta en massage

Dagens lucka var ju väldigt enkel att öppna eftersom tiden redan var bokad hos bäste Bobby :-) Men jisses det var inte enkelt att ligga avslappnad på massagebänken. Musklerna är ömma och spända. Gör ont som tusan att få massage men väldigt väldigt välbehövligt! Känner mig fortfarande lite vissen och förkylningen ligger liksom och lurar så träningen får vänta. Men fasiken vad jag är sugen. Hur är det ute i världen? Går det bra med luckorna?

Kommentarer

  1. Den 5:e blev det raggsockorna för mig, jisses vad jag var trött i kroppen. Och lucka 6, tja jag får nog liksom efterkonstruera den med att välja 30 minuter av det jag gillar bäst, inte helt osant eftersom premiärglögg i ny(jul)städat hem i alla fall sorterar under den kategorin :-) Men idag spottade jag upp mig och sprang dagens kilometer i mörker och ösregn, rätt gött att ha den gjord innan det blir för många siffror ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen det blev väl perfekt med raggisar, glögg och löpning!!!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass