Jag har gjort slut!

För en tid sedan slog det mig - varför fortsätter jag kämpa med att gilla löpning, yoga och parträning a la bär varandra på ryggen? Jo för det är ju lite det "man ska gilla nowdays" dvs i varenda (tränings-) tidning etc så är dessa återkommande teman. Nä jag bestämde mig - jag gör slut! Jag gillar ju det inte, får ont, blir sur och känner mig osäker/nojig. Är det inte bättre då att fokusera på det som ger mig glädje, stolthet över min förmåga, endorfinkickar, ingen smärta (förutom träningsvärk)?

Dags att bli vuxen och stå upp för det jag gillar och mår bra av. Jag kan visst då träna kondition och styrka på gymmet och i diverse pass som cirkelgym, indoor walking och spinning. Jag får ju frisk luft och mår bra utav mina promenader och cykelpendlingen. Jag får lugnet och andningstekniken i mina mindfulness-övningar. Jag har ju hittat det som funkar för mig varför då fortsätta jaga efter det som ändå får mig att känna mig mindre värd bara för att det är på träningsmodet? Dumt!

PS! Hälsningar från en bloggerska som ska iväg på födelsedagskalas där det firas med yoga och antagligen löpning/parträning. Ironin - vad gör man inte för sina vänner :-)

Kommentarer

 1. Haha. Jag uppskattar att du gör saker du hatar för min skull :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja allt för dig även om lungorna satte stopp idag :-(

   Radera
 2. Bra där! Kör på det som är kul. Jag uppskattar att du var med på din "matta" idag. Det räcker. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det tog lite tid men nu vet jag vad jag tycker är kul ;-) Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass