Tungt att andas!

De sista tre veckorna har jag känt mig konstant andfådd och så svårt att ta ett djupt andetag. Pulmicorten som jag sprayar med varje morgon gör liksom ingen nytta. Och ja jag kämpar på med Bricanylen som hjälper men hatar hur skakig, nipprig jag blir och hur hjärtat rusar utav den medicinen. Dock har jag insett att jag behöver hjälp. Trött på att inte kunna andas ordentligt och nu är det dags att ta tag i det hela. Idag blir det att ringa till farbror doktorn och se vad som kan göras. Jäkla pollenallergi!!!

Kommentarer

  1. Jag fick en sjuk allergiattack idag efter 45 minuter på min morgon pw! M Y C K ET pollen i luften!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass