Recepten från min afternoon tea

Som utlovat kommer här en radda med recept som jag använde till min afternoon tea bjudning. Väldigt stolt över att jag gjorde allt from scratch förutom brödet som användes till smörgåsarna men där drog jag liksom gränsen :-) Tog med alla rester idag till Friskis & Svettis och ordnade tillsammans med instruktörs Åsa kaffekalas för seniorkompisarna. Blev väldigt uppskattat och fick mycket beröm för hur gott allt var. Så testa recepten för nu har jag godkänt dem, halva min släkt, tjejkompisarna och inte minst seniorerna på bästa måndagspasset!

Leila scones (enda bakverket som innehöll vitt mjöl)
Nötfrallorna med bovetemjöl, havregryn, sojayoghurt, aprikoser och valnötter - väldigt goda!!!

Paleo lemon curd sötad med honung
Paleo fikonsmör med ingefära
Nellies drottningsylt med chiafrön

Klassiska gurksmörgåsar men i hjärtform...

Kokostoppar (paleo) men jag doppade dem i 70% mörk choklad så lite fusk :-)
Chokladtårtan (paleo), jordgubbscupcakes (lchf) och citron/kokosrutorna (lchf) hittar du här 
Biscotti med saffran a la lchf - håll koll på ugnen dock för mina hann nästan bli svarta
Underbart saftig tigerkaka (lchf)
Chokladbollarna ifrån sockerutställningen men doppade i 70% mörk choklad

Och slutligen Jordnötskakor från denna boken men varning mina blev väldigt smulig (fast god smak)

Klicka på bilden så blir den större. 

Kommentarer

  1. Tack för fina recept. Vilken fantastisk konditor och gourmet kock du blivit / Kram M

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass