Stolt medlem i #rosahoppet!

I onsdags var jag på ett uppstartsmöte för nästa #rosahoppet cykellopp som går av stapeln den 4 oktober i Lund. Det är med glädje och stolthet jag kan säga att jag är en av medlemmarna i projektgruppen. Min fokus kommer ligga på marknadsföring/kommunikation - what a surprise :-) Detta ska bli jättekul av fler skäl. Härliga människor i gruppen, att få jobba med något som bidrar till andras hälsa och glädje samt att själv ha ett mål att jobba mot dvs jag vill ju att det ska kännas lättare att cykla denna gången jämfört med i fjol.

Gå in och anmäl dig direkt här: http://rosahoppet.se/ för visst vill du cykla med mig och för välgörenhet? Lovar att bjuda på en kanelbulle också eftersom det är den dagen... Alla pengar går till Cancerfonden och Rosa bandet. Så även om du inte kan/vill cykla varför inte anmäla dig bara för att slantarna går till något bra? Du kan fortfarande vara med i utlottningen av fina priser om du behövde mer motivation. Loppet är också verkligen för alla - gammal som ung, otränad som vältränad - vilket jag gillar med tanke på min egna historik. Så kom igen nu och anmäl dig och är ni flera så anmäl ett lag!!! Och vill du bidra med sponsring, till goodie bagen eller till vinstbordet så tackar vi inte nej :-)

Stolt medlem i projektgruppen för #rosahoppet!!!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass