Rosa väst såklart!

Har varit sugen på denna länge men inte vågat beställa den. Dels så beställer jag väldigt sällan online för jag är så osäker på storlekar och vill prova och dels så blir jag alltid lite skeptisk när det är "one size fits all"... Men nu samlade jag mod till mig och beställde den plus en svart/vit jacka. Igår hämtade jag ut paket och provande kunde börja.

Till min överraskning så passade västen. Dock på yttersta kardbordremsan och då är jag ändå inte som störst på överkroppen. Hmm hur liten måste man vara för att komma i träningskläder undrar denna... Men det kommer funka att ha den på våren/sommaren men ovanpå en täckjacka är jag skeptisk till. Nåja då kan jag ju vara fin några månader om året :-)

Jackan passade också men satt inte snyggt. Där ställer höfterna/rumpan till det. För att det ska passa så blir överdelen av jackan alldeles för fluffig och att gå ner i storlek är inte aktuellt för då kan jag inte knäppa den. Så den får skickas tillbaka. Nu ska jag bara hitta en post för att kunna skicka tillbaka den. Inte lätt att bo på "landet".

Men inte för kurviga kvinnor tror jag fast de har +Plus men där är det inte mycket att välja på...

Rosa miniväst! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass