Summer camp a la Tina!

Jag är en projektmänniska punkt slut. Jag mår som bäst utav rutiner och mål. Jag är inte så bra på att freestyla livet. Därför underlättar det för mig att dela upp livet i tidsramar som tex from den 14 juni till den 1 sep ska jag ha "Summer camp a la Tina". Jag vill njuta av denna sommaren till max på alla möjliga sätt och jobba på att må så bra som möjligt. För när arbetslivet väl sätter fart igen så lär det ju dröja innan jag få en sådan här lyxig möjlighet till fritid.

Detta är projektplanen :-)
 • Uppmärksamma det positiva varje dag som fick mig att må bra och/eller ta ett steg i rätt riktning - reflektion helt enkelt
 • Vara ute i friska luften
 • Sova ordentligt
 • Fortsätta med mina mindfulness övningar och varva ner
 • Göra medvetna kostval - inget är förbjudet men väljer att jag vill må bra
 • 65 träningspass
Hur gör du i sommar?

Kommentarer

 1. Jag kör på som vanligt med träningen och äter vad jag vill, men med måtta. Sedan hoppas jag hinna med att läsa en massa böcker och att umgås med nära och kära. Slappa och förhoppningsvis bada en del. Två veckor kvar innan fem veckors semester börjar.
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass