Jag jobbar med dofter...

Under min kurs i "Mindful eating" med Elin Borg så har jag kommit fram till att dofter är en stark trigger för mig. Först doft sedan syn är det som sätter igång att denna bloggerska blir frestad - i första hand då utav sockersaker. Inte så mycket att äta och svälja dvs ha godsakerna i munnen, smaka eller känna mig mätt i magen. Utan dofter sätter igång mig och att se frestelserna. Därför öva jag mig nu i att dofta, dofta, dofta utan att äta, äta, äta. Suveränt om detta funkar för då kan jag ju få viss fördel utan att det sätter sig på höfterna :-)

Har därför köpt massa doftljus i "smakerna" kanelbulle, chokladbrownie, blåbärmuffins, citronsockerkaka, äpplepaj och smörkola. Håll tummarna att det fungerar!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass