Bönburgare...

Igår lagade jag bönburgare från boken "Mera Vego". De blev väldigt goda men jisses att steka dem. Ska du testa receptet så se till att du är i harmoni och har mängder av tålamod :-) De första jag stekte blev mer bönröra än en burgare... Jag åt dem med bröd, avokadoröra, tomat, röd lök och blandad sallad i solen på uteplatsen. Härligt och mättande! Men nu får ni klara er själva för idag är det 20 gäster som ska utfodras med grillat, potatissallad, sallad, pannacotta och kaffe med kakor. Hårt jobb att vara värdinna...

Här är receptet - klicka på bilden för större bild.

Hmm inte så snygga men smaken är god. Skippade dock spiskummin för jag hade inte det hemma.

En burgare gömmer sig där under...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass