Ledare på Friskis & Svettis!

Är så himla glad samtidigt nervös och pirrig. Nu är det nämligen bestämt att jag ska få möjligheten att bli ledare på Friskis & Svettis i Lund. Dock måste jag ju klara uttagningen först... Dels ska jag vara med på ett "vanligt" Indoor Walking pass som deltagare tillsammans med en rekryterare där vi efteråt ska utvärdera hur det gick. Och dels ska jag hålla i ett "mini-pass" själv där jag ska välja ut två låtar enligt de direktiv jag fått, gå igenom olika positioner på walkern samt allmänna instruktioner. Med headset och utvalda Friskis & Svettis representanter som deltagare. Nä då inte alls nervös...

Om jag klarar detta så kommer jag få åka på utbildning under hösten. Först i början på september för steg 1 (sk "Ettan") som är en grundutbildning inom Friskis & Svettis under 4 dagar. Sedan i början på oktober är det specifik Indoor Walking utbildning under ytterligare 4 dagar. Så spännande och jag känner mig så taggad inför detta!!! Även roligt att de väljer att satsa på lilla mig - det gör mig alldeles varm inombords!!!

Men det tar inte slut där... Jag ska även få en intern utbildning som ledare för Cirkelgym-passet så att jag kan hoppa in och köra pass för seniorerna på torsdagseftermiddagar. För att sedan få gå den officiella nästa år. Hade jag kunnat hjula hade jag gjort det nu men ett högt tjoho drar jag till med istället. Precis mina två favoritpass och jag ska få bli ledare i dem. Och dessutom att få syssla med en passion och inspirera andra är ju verkligen grädden på moset! Ibland ska man våga drömma för det kan bli sant om man jobbar hårt för det!

Det är alltså den platsen som kan bli min...

Ojoj nu måste jag öva, öva, öva - tur jag har en crosstrainer hemma också :-)

Kommentarer

  1. Kul!!! Det är ju allt detta som är ditt kall. Grattis och fortsatt lycka till / Kram M

    SvaraRadera
  2. Så toppen!! Grattis och lyllo alla friskistränande människor i Lund:). Du kommer äga!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass