Jag övar och övar...

Har olika läxor att göra samt texter att läsa varje vecka i min kurs "Mindful eating". Vissa är lättare att göra än andra men allt är väldigt nyttigt för mig. Jag märker verkligen skillnad i mitt lugn med hjälp utav mindfulness övningar. Varför har jag inte gjort detta tidigare? Fast i ärlighetens namn jag hade inte varit mottaglig tror jag. Dessutom är mina veckosamtal med Elin otroligt bra. Hon är så klok och bra att bolla saker med. 

Efter våra samtal är jag helt slut i rutan. Det är ju väldigt utelämnande och mycket tankar som dyker upp. Ack så nyttigt!!! Denna veckan är det "Andningsankaret" innan frukost som gäller och imorse vart det premiär. Gick över förväntan medans andra övningar denna veckan kämpar jag verkligen med. Tuffare än vad man tror med "Mindful eating" för någon som denna med all historik...

Frukostmys med kokta ägg, hemmabakta fröbullar, gott te, fina blommor och andning :-)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass