Viktstatus and stuff!

Njuter av det vackra vädret och planerar middag för 20 pers på söndag. Handlat inför afternoon tea plus träning och läxor så går dagarna. Denna veckan är det nya övningar att prova, litteratur att läsa samt reflektioner att göra i läxa. Väldigt nyttigt men tar också lite på krafterna. Har även varit på makens jobb för att coacha i CRM vilket väckte funderingar kring vad vill jag jobba med och hur. Tänkte en snabb uppdatering här på lite olika saker kunde vara på plats...

Tentan - nope tyvärr inget svar ännu men utlovats i början på nästa vecka utav fröken. Dock väldigt orolig för sista frågan där man var tvungen att ha 8 poäng för att överhuvudtaget bli godkänd. Känns inte som jag klarade det medans övriga delar tror jag att jag fick ihop till godkänt. Nervös är bara förnamnet!

Viktminskningen - denna kropp står stadigt kring 8:an och strävar fortfarande mot en 7:a och 0:a. Men det får komma när det kommer. Huvudsaken är att jag inte svävar iväg med sockret och maten. Fortsätter att jobba på det mentala vilket jag är övertygad om kommer ge utdelning i det långa loppet.

Friskis ledare - in the process :-) Har fått feedback på att de gärna vill ha in mig. Nu handlar det mer om vilket typ av pass och hur. Just nu lutar det mot cirkelgym och indoor walking. Men ingen brådska här det kommer när det kommer.

Vad mer har jag glömt att uppdatera er om? Eller är det något annat ni är nyfikna på?

Kommentarer

  1. Åh vad kul med Friskis. Jag älskar indoor walking, så himla kul! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då måste du träna med mig om det blir verklighet! Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass