Bästa starten!

Okej imorse när klockan ringde kl 07 så tyckte jag inte det var den bästa :-) Måste komma i säng tidigare men svårt när det är semester och ljus ut tycker jag. Fast nu några timmar senare med en cirkelgymspass och en spätta inför rocken så är det klart den bästa starten på veckan! Tänk idag var vi 35 stycken deltagare på vårt pass i egen regi tom en för mycket. Det finns nämligen egentligen endast 34 platser men då improviserar vi och ställer upp med ytterligare en fri station.

Är så härligt att se alla som kämpar och svettas som tusan. Alla utifrån sin förmåga och vilja. Sjunger med, peppar varandra och skrattar. Träning är grymt helt enkelt!!! Idag uppfyllde vi även önskemål om Robban Brobergs musik till uppvärmningen och nedvarvningen. Blev väldigt uppskattat även om det inte är riktigt min favorit. Men huvudsaken kunderna bli nöjda eller hur? Så kul och nu är jag laddad med ny energi! Bästa starten!

Flest seniorer eftersom passen "marknadsförts" under de passen innan sommaren. Men nu börjar även yngre förmågor hitta dit :-) Öppet för alla men nu är det bara 3 pass kvar...


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass