Pratat med doktorn

Igår fick jag ett samtal från doktorn angående min allergimedicinering. Har ju haft stora problem med att andas de senaste veckorna vilket är mindre kul... Nu blev beslutet att tredubbla min Pulmicort-dos en tid plus att jag fick en svagare dosering av Bricanyl utskrivet. Som jag får ta oftare men som ska göra att biverkningarna inte blir lika kraftig. Det vill säga att dosen är halverad och då borde inte kroppen få samma påslag i form av tex hjärtklappning och skakningar.

Kommer ta en tid innan jag märker resultatet men testade Bricanylen idag och det vart verkligen skillnad. Lite hjärtrusning men inga skakningar - halleluja!!! Sen blir det troligtvis ett "större" besök till hösten för tydligen har det kommit helt nya mediciner som nu rekommenderas men de doseras och intas annorlunda så det ville inte doktorn skriva ut per telefon. Så håll nu tummarna!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass