Inte en smula...

Hallå måste ju berätta något stort i mitt liv!!! I söndags när jag bakade sockerkakan till måndagsfikan så hände något som aldrig hänt förr. Jag bestämde mig för att nej jag har haft min "sockerranson" denna veckan i form utav rabarberpaj mamma hade bakat och bjöd på i lördags. Jättemumsig med valnötter och kokosflingor bland annat och utan vitt mjöl för att hon gjorde sig till för min skull - snäll mamma jag har! Så jag bakade utan att röra en smula - trodde jag aldrig i mitt liv skulle hända! Den där Mindful eating kursen har ju allt gett resultat... Men ni kan tro jag snusade, luktade och doftade på den nybakta doften som spred sig i huset och kände mig nöjd med det! Så j¤%&la stolt över mig själv!!!

Kommentarer

 1. SÅÅÅÅÅ grymt häftigt, snyggt jobbat Super Tina!!!
  KRAM
  Aceber

  SvaraRadera
 2. Så grymt långt du har kommit Tina!!! Grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen när jag reflekterar över det - tack för peppet Nellie!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass