Utegymmet i Lund!

Igår morse tidigt (i alla fall för en semesterfirare...) så cyklade jag in till Lund för att träffa två kompisar för ett träningspass på nya utegymmet i Stadsparken i Lund. Jag har aldrig varit där tidigare men så fint det var! Visserligen behövde man vara 2 meter lång för att utnyttja vissa maskiner på rätt sätt men fanns mycket annat att hitta på. Plus att jag packat cykeln med lite godsaker som en kettlebell, hantlar och hopprep.

Hade satt ihop ett cirkelpass med 5 övningar i 3 cirklar dvs cirkel 1 innehöll 5 övningar som vi körde 45 sekunder med 15 sekunders vila och 3 varv innan vi gick vidare till nästa cirkel. Försökt att anpassa så vi fick in styrka och puls samt att vi kunde hålla oss på ett område på utegymmet så vi inte behövde springa fram och tillbaka. Flera övningar där enbart kroppen användes som burpees, armhävningar, upphopp, höftlyft men vi kunde även göra marklyft, boxkliv och bröstpressar i det fina utegymmet.

Vi var tre helnöjda svettiga tjejer efter en timme och vi hade tom vädret på vår sida med lite sol på näsan. Så skön start på dagen!!! Och jag har i alla fall grym träningsvärk idag framför allt i bröstet och ryggen. Älskar också att träning behöver inte vara så avancerat och att vi tillsammans kan pressa oss, bli svettiga och skratta glatt. Nästa tisdag kör vi igen så vill du hänga på är det bara att dyka upp kl 7.30 vid utegymmet så kör vi! Då tänkte jag packa med TRX:n, stegen och kanske någon annan godsak...

Yrvaken bloggerska har packat fordonet!

Kolla så fint! 

Men får nog ta lite bättre bilder nästa gång från fler vinklar...

Även en sandig fotboll/volleboll-plan fanns! 

Grymma tjejer! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass