Spårat i Malmö..

Just nu är det inte mycket som händer här inne för jag är ju ute i verkligen och njuter av livet :-) Kanske lite för mycket av det goda a la mat och gotter men extra fluff som följd. Men nåja shit happens och jag är ändå inte naiv utan är medveten om situationen. Jag ser till att prioritera min träning för jag mår bra men kosten kommer alltid vara akilleshäl. Bara att ta nya tag och att aldrig ge upp.

Men först så jobbar maken och jag hårt på att kora bästa semesterburgaren. Viktigt ju och vi tar uppdraget på allvar. Därför var ett besök på Vigårda på centralstationen i Malmö inbokat idag liksom en tur med spårvagn. Där laddade jag med en cheddar och baconburgare med cole slaw samt pommes. Hade bestämt mig för att inte beställa pommes innan men helt plötsligt så hörde jag mig själv beställa. WHAT??? Hmm blir lite trött där men just nu är motivationen låg att sköta maten som jag nämnde ovan.

Efter det gick vi till Museumspårvagnslinjen via Clarion Live dvs det nya kongress/konsert/hotell-bygget i Malmö. Fint och vi ser fram ett besök i sky baren senare i höst. För nog mysigare då när man får lite mörker och stadsljus. Men tillbaka till spårvagnen - visste faktiskt inte att det fanns en aktiv spårvagnslinje i Malmö utan såg en hållplats för några veckor sedan och tjatade på maken att vi skulle åka. Idag vart det dags! För endast 20 kronor kan man åka hela dagen hur mycket man vill. Okej samma sträcka som tar ca 10 minuter men dock :-) Kan varmt rekommenderas!!!

När vi kände oss nöjda hoppade vi av vid Stadsbiblioteket och gick in om Yogiboost för att testa deras frozen yoghurt koncept. Kul att få välja smaker och topping men jisses vad man kan lasta på i en bägare och då får man betala därefter... Smart affärside! Fast vi kände att det är inget ställe som vi kommer jaga att besöka fler gånger. Inte heller Vigårda för än så länge ligger Tommi´s etta på bästa semesterburgarlistan (dock är deras pommes värdelösa så satsa på burgaren). Vilken är ditt bästa burgarställe i Skåne?

Dagen i bilder!


Om du vill ta del av lite action direkt, så följ mig på Instagram och Facebook!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass