Fika och premiär!

Imorse efter morgonpromenaden och frukost packades min Rosa fara full med fika till avslutningspasset för terminen med seniorerna. Men det var lite nervös att cykla till Friskis idag för en timme innan hade jag fått ett sms från Åsa (som är instruktören) om jag kunde hålla uppvärmningen och de fria stationerna för att hon vart skadad. Gulp ska jag??? Men sen tog jag ett djupt andetag och tänkte what the heck detta blir ju ett ypperligt tillfälle att öva med back-up i rummet i form av Åsa.

En stund senare på med headsetet, plocka fram till stationerna och börja hälsa välkommen. Gick väldigt bra om jag får säga det själv och tack vare snälla seniorer :-) Men sen ville jag träna så lämnade över headsetet till Åsa. Fast som en extra bonus fick jag även uppdraget att hålla i nedvarvning och stretch. Fick mycket beröm och pepp efteråt vilket kändes skönt! Detta känns helt rätt för mig och jag är så glad att jag tog chansen att bli instruktör eller ledare som det kallas på Friskis!

Efter det var det bara att se till att alla fick kaffe och en somrig liten bakelse. Jag bakade sockerkaka igår enligt detta receptet. Skippade kakaon och la i lite vaniljpulver istället. Plus gjorde lemon curd härifrån samt vispad grädde. Åsa fixade kaffet och jordgubbar till. Så monterade vi ihopa dem till små bakverk med sockerkaka i botten, en klick lemon curd och en klick grädde med en jordgubbe på toppen. Voila! Blev väldigt uppskattat och en fin terminsavslutning!

Rosa faran vart fullt lastad :-)

Mina älskade måndagsseniorer som var värda en god fika efter ett svettigt pass!
Och så de glada :-)

En lite somrig bakelse!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass