Pirr!

Nu ska jag iväg till Friskis i Lund för min internutbildning i Cirkelgym. Har ju gått på flera pass i veckan under hela detta året och tycker jag har hyfsad koll. Likaså från min träningsinstruktörs-utbildning från the Academy och alla timmar i gymmet. Men ändå pirrigt i magen för nu blir det ju mer på riktigt dvs att jag ska återuppta instruktörsrollen och inspirera andra till att röra på sig. Spännande och utmanande tider men så himla skoj samtidigt!

Detta är ju så kul och jag hoppas verkligen att jag ska kunna bidra på ett bra sätt till Friskis verksamhet. Så här står det om Cirkelgym på Friskis hemsida: "Cirkelgym är ett gruppträningspass där du tränar individuellt vid olika stationer/maskiner, under ledning av en instruktör. Fokus ligger på uthållig styrketräning med konditionsträning som en bonus. Cirkeln består av 14-20 övningar för hela kroppen. Träningen passar både för erfarna och oerfarna."

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass