Råådtrip!

Igår gjorde maken och jag en råådtrip till Österlen. Snälla kompisarna Eva och Johan följde med oss. Väldans trevligt. Vi siktade på den guidade visningen utav Stenshuvud kl 13 men när vi kom fram så vart parkering full. Plus att mitt sällskap helt plötsligt blev mer kakintresserade än vandringsbenägna :-) Okej change of plans. Kaffestugan Annorlunda it is och sen trodde jag att jag skulle kunna lura dem till några steg...

En räkmacka och en nostalgisk kaffebuffé senare så fick jag dem ner om backen men sen tog det stopp. Jaja vi var i närheten och det är ju lite grann grejen med råådtrips att det blir lite som det blir. Maken lovade dock att följa med mig till toppen nästa sommar så nu skriver jag det här så ni kan backa upp mig nästa gång. Lovat är ju lovat! Efter lite bilåkande hit och dit hamnade vi i Simrishamn. Ösregn när vi anlände men efter bara några minuter så började faktiskt solen kika fram lite.

Satte killarna på en uteservering och sen vallades jag runt av E i en shoppingrunda. Ja E shoppade och jag vart sällskapsdam :-) Efter det intog vi middag på uteserveringen. Inte det bästa käket men helt okej. Efter det fortsatte råådtripen genom det skånska landskapet med lite stopp, dadelbollar i farten och luddiga vägbeskrivningar. Sen tog energin slut och vi bestämde oss för att ta oss hem. Mysig dag med många skratt men tyvärr inte lika mysig natt. Återkommer till den i ett annat inlägg...Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass