Hälften!

Idag utförde jag mitt 35:te träningspass sedan starten på mitt Summer camp. Det betyder att det är 30 pass kvar tills den 1 september för att jag ska nå mitt mål. Om inget helt oförutsett händer så borde det inte vara några problem. Och vet ni vad? Igår på första inofficiella cirkelgymspasset nu under juli, som jag hjälper till att leda, så var vi nästan full sal!!! 34 platser och vi var 29 stycken - inte illa. Alla jobbade på så bra och vi fick mycket uppskattning efteråt :-)

Går dock lite sämre med de där mindfulness-övningarna. Va fasiken jag vet ju att de får mig att må bra varför väljer jag då inte att prioritera dem? För det är ju det som det handlar om dvs tid är begränsad men det man prioriterar det gör man... Så nu Jensen är det till att skärpa sig för annars kommer du inte vidare inte!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass