Hair, hair, hair

Cirka 3 månader efter min gastric bypass så typ över en natt kändes det som så började håravfallet. Visste ju att det kunde hända och förväntade mig det men blev ändå lite chockad. Som tur är har jag (hoppas jag även sen...) tjockt hår. Nu är det halverat!!! Dock inga bold spots men det känns. Och jag får typ göra en liten comb over dvs hämta hår bakifrån så inte sidorna ska bli helt platta ;-) Men nu har det slutat trilla av utan är mer konstant. Men även kvalitén är förändrad - sprödare och torrare. Plus det som växer ut är väldigt lockigt. Hoppas nu bara att det kommer tillbaka...

Så här känns det...

Ser ni lock/vågen som är omöjligt att bemästra oavsett vilka produkter jag använder.
Precis som håret lever sitt eget liv just nu :-)

Puff utåt precis som Farrah Fawcett i Charlie´s Angels...

Så likt!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass