Vecka 4 2020: Träning och Mat

Det ser ljusare ut på träningsfronten denna veckan. Det blev ett cirkelgymspass, 100 minuter spinning och gymdejt med Rebeca under helgen. Vi körde vårt månadspass som du också hittar på instagram. Sedan ett par månader tillbaka träffas vi en gång i månaden och kör detta passet ihop. Istället för att träffas för att fika som vi alltid gjorde innan. Pratade idag om att varför har vi inte gjort detta tidigare? Vi både älskar att träna så varför då träffas för att fika??? Men nu är det ordning på saker och ting ;-)

Och igår hade jag sett fel på spinningpasset och trodde det var 75 minuter. Tänkte hmm det blir tufft men jag kan nog klara det. När jag kommer till Friskis så står det 100 minuter!!!! What??? Blev lite nervös men tänkte kan ju vara ett bra test inför Vasaloppsspinningen. Är ju inte så många dagar kvar och jag behöver härda kroppen så den tål belastningen. Så igår blev det först 40 min cirkelgyn plus 100 min cykel. Började gråta mot slutet för att jag faktiskt fixade det. Detta är så stort för mig att åter igen vara en tränade person! Att jag orkar, kan, och vill. Så tacksam för att operationen hjälper mig att må bra. För ett år sedan var detta totalt omöjligt och jag kunde knappt gå ett varv runt kvarteret utan smärta. LIVSGLÄDJE!!!! 😍🥰

Har också kommit ut på lite fler promenader denna veckan. Faktiskt hela 5 av 7 dagar mot typ 1 dag förra veckan. Så skönt och jag mår så bra av det! Dock är det bara en dag över 10 000 steg men ett jämnare antal under denna veckans dagar än förra veckan. Och kosten har gått mycket bättre förutom läskigt blodsockerfall så var det vara i fredags det blev lite för mycket av det goda. Så jaja det känner jag mig nöjd med och hoppas att jag får ett bra resultat på morgondagens invägning. Hur har din vecka gått?

Väldigt glad tjej!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass