Vecka 3 2020: Träning och Mat

Inte min stoltaste vecka gällande mat och träning men det visste jag redan innan. Eller ja i alla fall träningsbiten. Som jag skrivit innan så är det väldigt intensivt på jobb och kommer vara så fram till mitten på Feb. Så helgjobb och långa veckodagar där det är mycket sittande framför datorn. Helt öm i rumpan denna veckan från allt stillasittande...

Resultatet: INTE ETT ENDA TRÄNINGSPASS på hela veckan... Bottennotering i tisdags på 1925 steg när jag tillbringade typ all vaken tid framför jobbdatorn. Okej 3 dagar kom jag upp i över 10 000 steg och dagens solskenspromenad med Kajsa var veckans höjdpunkt. Plus efter jag microbladade ögonbrynen i onsdags em så får jag inte träna på en vecka dvs svettas på brynen så träningsuppehållet var redan med i planen.

Maten = hyfsat men fortfarande lite för mycket choklad över från jul/nyår i skåpen som lockar. Och i fredags blev det lite för mycket av det goda. Men nu är det utrensat och det är dags för lite sockerdetox... Fast övriga dagar har jag skött mig - regelbundna måltider, protein, vatten och vitaminer. Så jag känner mig ändå nöjd med det.


Slutligen det sköna i kråksången är att det är lugnt. Jag visste att veckan skulle bli så här och jag har inget dåligt samvete. Jag vet att jag kommer på banan och just nu är jobb prioriteten men snart ändras det. Och hade detta varit för typ ett år sedan hade det runnit kakor och choklad ur öronen plus inga 10 000 steg någon dag så allt är relativt. Hur har din vecka gått?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass