Lite försenad...

I onsdags var det 9 månader sedan jag gick in till operationsbordet och ett fantastiskt team tog hand om mig. Men denna veckan har det varit full fokus på jobb och jag glömde mäta mig, Så gjorde det i morse istället. Resultatet blev att den senaste månaden har jag minskat 2,4 kilo och 14 cm på kroppen. Och det på för mig den tuffaste månaden - december... Det sista är från midjan och neråt där de flesta återstående överviktskilona befinner sig. Totalt har jag då gått ner 29,8 kilon och minskat hela 157 cm från kroppen!!!


Och jag skulle säga att det är den senaste månaden som jag hajar till när jag ser mig i spegeln och inte riktigt känner igen mig (men på ett positivt sätt). Likasom det är precis som kroppen ändrat sig så helt plötsligt känns det mesta i garderoben för stort bara över en natt. Dock väntar ju andra halvan av garderoben som kommer börja passa om 3,5 kilo. Japp vet exakt för jag vet vad jag vägde när jag köpte de kläderna. Det var förra gången när jag aldrig mer skulle väga över 80 kilo... Sen gick det som det gick och de har hängt där sedan våren på 2016. Och nej de kommer inte passa nu pga att kilona sitter på höfterna ;-)Därför känns det onödigt att shoppa något nytt utan mycket av det jag har är "knyt i midjan"-varianter och det funkar. Plus när jag jobbar hemifrån och sitter framför webbkameran så syns det ju inte när jag sitter ner hur kläderna hänger ;-) Men längtar så tills mina fina klänningar passar igen. Tänk att det snart kommer ske. Overklig känsla men jag är så glad. Tacksam för mitt beslut och mitt pannben som gör att jag kämpar på.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass