Fortsätt till huvudinnehåll

Gerdahallens Inspirationsdag

Ifjol var jag för första gången på Gerdahallens Inspirationsdag. Kolla här: http://www.butterflytina.com/2013/03/hur-gick-det-igar.html. Då tyckte jag det var kul men hade gärna haft sällskap med någon.

Nu är det dags igen! Jag har anmält mig och kompisen Rebeca ska anmäla sig. Men vi har gärna sällskap utav fler. Och det suveräna är att detta är ju på hemmaplan så jag har alla förutsättningar att fixa maten. Hänger du på?

Läs mer här om du är nyfiken och detta har jag valt:

08:00 - 08:45: Incheckning
09:00 - 10:00: 04. HIT me, Anette Rusten Hertzman
10:15 - 11:15: 11. CrossFit WOD, Tobias E & Philip B
11:30 - 12:30: 15. Mindforce, Ulrika Norberg
12:45 - 13:45: Lunch
14:00 - 15:00: 21. Muskel - Explosion, Oscar Jöback
15:15 - 16:15: 26. Box Pro, Magnus Olsson

Tjoho detta ser jag fram emot!!!

Kommentarer

 1. Vi har i alla fall en gemensam klass bokad. :) Jag var också inne på CrossFit WODen och det kan bli att jag byter till den (om det går) beroende på hur min kropp gillar löpningen fram tills dess.

  09:00 - 10:00: 03. Vinyasa Yoga, Magnus Ringberg
  10:15 - 11:15: 10. Våga utmana dig själv, Malin Ewerlöf
  11:30 - 12:30: 15. Mindforce, Ulrika Norberg
  12:45 - 13:45: Jag äter lunch nu (12:45)
  14:00 - 15:00: 25. Synrgy, TEAM Life Fitness
  15:15 - 16:15: 28. Yoga i flöde, Ulrica Norberg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det vart svårt att välja för ofta vill man gå på flera parallellt. Kul att du också ska dit!!!

   Radera
 2. Har anmält mig :) Kram Rebeca

  SvaraRadera
 3. Skoj! (: Jag skall också på muskel - explosion! Spännande!

  SvaraRadera
 4. Lite sugen är jag allt.... får konsultera plånboken om den är lika sugen som jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh hoppas plånboken säger ja!!! Och håller med Sara att det är ju bättre än strumpor :-)

   Radera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Jag har anmält mig också kul skall det bli,... några pass har vi samma :) kram

  SvaraRadera
 7. Nu har jag registrerat mig och valt pass Tina! Det ska bli jättekul! Men... inte ett enda pass tillsammans med dig i år heller tyvärr - inte ens lunchen...;-(
  09:00 - 10:00: Vinyasa Yoga, Magnus Ringberg
  10:15 - 11:15: Våga utmana dig själv, Malin Ewerlöf
  11:30 - 12:30: Inget, jag väljer att äta lunch nu (11:30)
  12:45 - 13:45: Garuda Matwork, Magnus Ringberg
  14:00 - 15:00: Yinyoga, Ulrica Norberg
  15:15 - 16:15: African, Mike Gamble
  Men vi ses där ändå - och sen ska jag ju prova ditt kettlebell-pass... :-)
  Kram! Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jamen vi ses i korridorerna!!! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…