Elins hälsolåda

Maken och jag ska testa något nytt vad det gäller mat nästa vecka. Vi har tidigare diskutera matkasse men kommit fram till att det inte passar oss av olika skäl. Såsom ibland är vi lata och hade struntat i att laga maten men haft dåligt samvete över mat som blir dålig i kylen. Eller att vi vill inte beställa för en helt familj. Eller hur kan vi få det hemkört till Hjärup. Eller vi vill inte binda upp oss i månader när vi inte vet hur nästa vecka ser ut. Eller vi vill ha nyttigare alternativ där vi själv kan välja kolhydraterna. Eller ännu hellre kan någon annan laga maten till oss och helst av så schyssta råvaror som möjligt och utan strunt.

Nu har vi kanske hittat vårt alternativ som måste testas! Nämligen Johan Ps "Elins hälsolåda". 3 färdiglagade rätter per vecka, inga tillsatser utan good stuff, maten är färdig att värma i ugn eller micro, vi behöver bara fixa eventuella tillbehör som ris, maten går att frysa in i fall vi skulle missa en dag och vi förbinder oss bara per vecka vilket passar oss väldigt bra tex om man inte skulle gilla rätterna eller skulle åka bort etc. Menyn för nästa vecka (som är startveckan) är: Fisk- och skaldjursragu med ratatouille, Grillad kycklingfilé med ungsbakade rotfrukter och tzatziki samt Örtbakad fläskfile med timjanssky och svamp. Mums!

Om du är nyfiken läs mer på länken däruppe och här kommer lite mer info från deras hemsida: "En hälsosam matlåda med maträtter framtagna i samarbete med hälsocoach Elin Vesterskov. Elins hälsolåda består av färdiglagade sunda och nyttiga rätter för oss som vill ha rätt näring av bästa kvalitet. Måltiderna är välbalanserade avseende protein, kolhydrater och fett. Elin Vesterskov driver Lomma Kiropraktor klinik & hälsa. Hon är kostrådgivare och personlig tränare."

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass