Varför så svårt?

Varför tar det alltid emot att komma igång med träningen efter ett uppehåll? När man är i full gång och träning flyter på är det ju inte svårt. Då bara gör man. Varje pass är kanske inte 100 men man gör. Medans jag var förkyld så längtade jag till träningen och planerade en massa vad jag skulle göra. Nu senaste veckan har det varit hit och dit med motivation. Dels är man fluffigare än innan och då är det inte så himla kul att korva sig ner i tajta tights. Dels så har jag varit osäker på om jag inte ändå fortfarande är lite förkyld. Och jag vill inte på en tredje förkylningsrunda så jag tar det lugnt.

Men idag var det dags för ett tabatapass i Lomma. Imorse och på vägen dit så tog det emot :-( JÄTTEMYCKET! Jag ville bara vara hemma på soffelocket och såsa. Tankar som snurrade: Varför träna? Jag är ju en tjockis! Är jag inte lite förkyld i alla fall? Varför ska jag alltid fluffa till mig så fort jag inte rör på mig? Jo okej jag har ju ätit lite sisådär men ändå. Varför ska det alltid vara så svårt? Jag vill att livet ska vara lätt! Jag vill att jag ska bara vakna upp en dag på min målvikt och inte behöva kämpa för det!

But honey I got news för dig! Det är inte lätt, det är inte enkelt, ja vissa dagar är det jättesvårt. Det enda man kan göra är att ta sig upp på den där hästen igen. Nä de första passen tillbaka är inte de kuligaste. Men det är jäkligt gott efteråt! Då är jag i alla fall glad att jag masade mig dit och gjorde det. Även om fluffet skakade lite extra :-) Imorgon ska jag på det igen. Då är det crossfit som gäller. Jättenervös och vill inte men jag ska göra det. För vet du vad? Efteråt när endorfinerna rusar runt i kroppen så kommer denna bloggerskan vara väldans nöjd med sig själv. Och jag är ett träningspass närmare att komma in i flytet igen. Som favoritmärket säger - JUST DO IT!!!

Kommentarer

 1. Du är duktig du!!! Min motivation har saknats sedan jag flyttade. Förstår inte varför det är så svårt. Tänker ofta, att nu skall jag anmäla mig, men..../Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. På det igen Margaretha! Du kan!!!! Kram

   Radera
 2. Oh yeah, du är på gång Tina! Kör på nu. :) Kram

  SvaraRadera
 3. Helt rätt inställställning! Det är inte lätt alla gånger och inte alltid man känner sig bekväm med kroppen men det är just DÅ man ska komma ihåg anledningarna till att man masar sig till träningen gång efter gång och känslan efteråt: JAG KLARADET DET!! För att inte tala om endorfinrusningen (Är själv endorfinjunkie och tycker personligen det är 1000ggr bättre än choklad ;-) )
  Det svåraste är att ta sig till träningen sen brukar det flyta på. Kämpa på gullet, du är otroligt stark och målmedveten. Du kommer klara dina mål med bravur! (hatten av med bug).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för underbart pepp Anonym!!! Helt rätt!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass