Hälsodagbok - vecka 1

Lite konstig vecka eftersom 2013 avslutades och 2014 påbörjades. Har inte heller hjälpt att jag varit bottenförkyld sedan i onsdags morse. Feber, huvudvärk och snorig. Ingen energi. Har bara varit utanför huset i fredags för att handla lite mat och idag blev det ett sakta varv runt kvarteret. Men jag ser ljuset för i natt var första natten jag var feberfri. Satsar på att bli frisk lagom till jobbet igen på tisdag. Perfekt planering av en lojal arbetstagare :-)

Oavsett så tycker jag att jag fick ett toppenslut på 2013 med kulig träning i Lomma och glitterträning på Actic. Maken och jag åt myslunch samt fikade på St Jacobs. Gruppträffen på Itrim var nyttig as always. Plus jag fick pyssla om en av mina favoritfarbröder men note to self besök ej smittbärare på sjukhuset. Nästa gång ringer jag eller skickar ett kort :-) Vi hade en jättemysig nyårskväll med god mat och underbart sällskap. Efter det har det mest varit soffan, TV-serier, filmer och snor med följd att min rygg och svanskota is fucked. Jaja hälen har fått vila lite och känns bättre. Och maken och jag har myst och slappat som kanske egentligen är syftet med en ledighet. So it is all good!

Kosten har inte varit något vidare denna veckan och det har blivit mycket socker. Godast var St Jacobs bullar, nötcreme, snusklubba och hemmagjorda "kallademvadduvill" bollar - allt annat kan vi skippa! Kom ihåg det Jensen! Men from imorgon är det sockeravgiftning och sedan sockerfritt fram till midsommar - bara 164 dagar ju! Kommer bli en tuff kommande vecka med avgiftningen och komma in i jobbrutinerna men det fixar sig. Träningen får nog vänta någon dag(ar) till men imorgon hoppas jag på lite mer luft.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass