Min första beställning

I ett inlägg i höstas efterlyste jag lite tips på ekologisk hudvård och jag fick massa tips. Tack alla! Jag började ju lite försiktig då med t.ex. schampo som jag är väldigt nöjd med. Min kusin som faktiskt har en riktig doktorshatt tipsade om hennes kursares sajt http://www.softskin.se. Himla bra för en latis som jag som gärna vill "göra rätt" men inte har energin att sätta mig in i alla detaljer.

Här vet jag att produkter är "godkända" och bara fritt fram för mig att testa. För jag vill ju även fortsättningsvis att min kropp ska trivas med de nya produkter och jag vill ju t.ex. lukta gott. Tanken är ju att byta ut lite i taget. Det vill säga nu började min hudkräm ta slut så varför inte testa något nytt? Lite scary dock för jag har använt Dermalogica i typ 10 år och är jättenöjd. Inte billigt men min hud har gillat det. Fast tydligen vart inte det märket heller helt riktigt good for me och miljön.

Valet föll på Pomegranate-serien från Weleda för tydligen är jag ju över 40 nu... Små små tuber som inte var gratis men hey det var ju inte det jag använder nu heller. Och jag vill ta hand om mig och använda kvalite. Köpte även en kristall-deo för det är något annat jag funderat på. Läs här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18093148.ab och första ingrediensen i min nuvarande Rexona-deo is... Lite tveksam är jag dock för som skrivet jag vill ju inte lukta svett.

Testet kan börja!

Kommentarer

  1. Åh yes, vad härligt att du vågar prova nytt efter så många år. :) Hoppas du gillar Weleda-produkterna och deon. Kram

    SvaraRadera
  2. Ja jag är modig :-) So far so good! Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass