Utflykt till stranden

Maken kom med förslaget att jaga steg lite annorlunda idag. Nämligen att åka till Lomma och gå vid havet. Minusgrader och friska vindar men va sjutton. Många lager utav kläder och jo kinderna blev lite kalla men annars gick det bra. Väldigt nöjda med oss själva fikade vi sedan på varma mackor med sallad på Kajgatan 34. Mysig eftermiddag tillsammans!

Maken tog lite fina bilder

Michelin-gubben kommer gående 

Kommentarer

  1. Så bra du jobbar med dig själv varendaste dag! Du inspirerar oss andra! Jag har en fråga till dig angående Itrim. Jag har själv tänkt börja med det men problemet är att jag har tio mil till närmaste center. Går det att klara en viktminskning med deras produkter utan att ha tillgång till gruppstödet? Vad tror du? Hälsningar Kajsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jadu Kajsa det är verkligen en hit och dit resa men aldrig att jag ger upp! Hmm svårt att svara på för 10 mil och det första året träffas man varannan vecka. Har du den tiden, transporten etc att ta dig dit eller vill du "bara köra deras produkter"? Om det sista så finns det många andra billigare alternativ såsom Nutrilett etc. Dock är dte ju stöttningen och gruppen som har varit viktigast för mig och det jag betalar för (obs "maten" ingår ej i priset för itrim utan tillkommer). Om det blir för långt att åka och oftast är vi ju bekväma som människor dvs det måste vara "enkelt och lätt" annars hittar vi lätt ursäkter så skulle jag nog hellre rekommendera dig att testa något online. Tex PT online (kolla Olga Rönnberg) eller pto.se eller något liknande. Alternativ kanske något mer forum-liknande på facebook, Viktklubb.se eller typ Biggest Loser. Mest för att dricka/äta ersättningsprodukter kan alla göra dvs det är tillgängligt i vilken affär som helst men det är stöttningen i framgång/motgång som har varit avgörande för mig och att jobba med huvudet. Hoppas detta hjälpte och har du fler frågor så antingen lämna en ny kommentar eller maila mig så ska jag svara så gott jag kan :-) Lycka till!!!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass