En dag i Stockholm

5.45 ringde väckarklockan och efter att ha samlat mod en stund kom jag ur sängen redo att möta världen. Eller ja kanske inte riktigt än. Efter dusch, kläder och smink plus omelett i magen så visade jag mig utanför dörren. Väskan packade med kokta ägg, proteinbar och nötter.

Precis innan jag skulle kliva in i kollegans bil kollade jag mobilen och där vart ett sms. Visade sig att vårt flyg vart försenad till kl 9.00!!! Kunde ha sovit en timme till ju - skandal! Varje sekund och minut räknas på morgonen för denna bloggerskan. Fråga maken...

Nåja inte mycket att göra åt det. Kom iväg och hade ett väldigt bra möte. Förresten har ju startat en ny blogg som är mer inriktad på mitt jobb. Där kan ni följa vad en marknadsförare egentligen gör eller snarare vad jag gör... Du hittar den här: http://enmarknadsforaresdagbok.blogspot.com/

Möte slutade tidigare och vi kom hem med ett tidigare flyg. Så nu kan jag äta mat i lugn och ro. Sedan är det dags för gymmet. 20 min crosstrainer och 1 timmes PT står på schemat. Kommer nog sova gott i natt. Har du haft en bra dag?

Kommentarer

  1. Shit vilket schema du verkar ha! Fullt upp! Jag blir mäkta imponerad! Det är härligt att läsa alla positiva bloggar om vikt och träning, det behöver jag nu för själv har jag grävt ner mig i ett hål av negativa tankar.

    SvaraRadera
  2. Jo visst är det full fart för det mesta. Men tror mig jag värmer gumpen i soffan rätt mycket också :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass