Jättetrevlig kväll!

Jag har haft en jättetrevlig kväll med 5 andra tjejer. Varav 2 har jag inte sett sedan vi gick ut nian! Vi var på St Markusvinkällare i Malmö. De har en bla. en värsting buffe där det finns allt möjligt. Tex massa desserter...

Men jag vart duktig. Käkade fisksoppa, parmaskinka, kyckling, sallad, fetaost. fläskfile och grillade grönsaker. Inget bröd, potatisgratäng, lasage eller efterrätt intog denna bloggerskan. Drackt gott röd vin till. Duktig flicka. Helt lagom mätt och jättenöjd med helkvällen!

Kommentarer

 1. Hej,det lät som en toppenkväll! En fråga:märker du skillnad på hur du reagerar på alkohol när du inte äter kolhydrater? Jag har hört om många som blir väldigt känsliga. När det gäller kosten i övrigt (du kanske har skrivit en del del om det redan..) - tycker du att LCHF funkar bra även när du tränar så pass mycket som du gör? Mvh,Anna

  SvaraRadera
 2. Hejsan Anna!

  Nä jag märker ingen jätteskillnad kanske man blir lite lurigare snabbare. Men i ärlighetens namn så dricker jag kanske 1-2 glas vin max per månad om ens det.

  Vad det gäller träningen så var det väldigt tufft de första 2 veckorna. Man får äta lite mer och ta det lite lugnare på passen. Framför allt blev jag väldigt illamående när jag tränade i början.

  Men nu kör jag för fullt. Dock äter jag ju lite mer kolhydrater dvs jag kör inte 100% lchf. Lite svårt att stå emot frestelser ibland som pizza :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass