Blev uppringd...

6.30 imorse vart man på gymmet och körde crosstrainer och ett pass med PT Marie. Svettigt men skönt. Full fart på jobb - höllt i workshop för ena säljteamet inför planeringen av marknadsaktiviteter a la 2011. Många intressanta diskussioner och vissa riktlinjer finns nu. Ska bli spännande att exekvera på.

Fort hem för det vart fötternas tur att bli ompysslade. Så fina nu och mjuka. Igår var det naglarna som snyggades till med bl.a. lila blommor. Och imorgon ska maken testa floating medan jag ska bada bubbelbad och basta. Sedan go middag. Tufft liv but somebody got to do it :-)

Inte nog med det. Idag medans bästa Anette filar på min fötter får jag ett samtal. Inget nummer jag känner igen men jag svarar. Rekryterare från Hammer & Hanborg som vill erbjuda mig en tjänst som International Communications Manager. Öh jaha men hur hittade du mig?

På Linked-in. Jag säger bara till er som inte finns där - signa upp det funkar. Detta är inte första eller sista gången jag blir erbjuden en spännande utmaning via det nätverket. Om jag ska ta jobbet? Nej tror inte det för det är baserat i Stockholm men jäkligt intressant samt smickrande att bli tillfrågad. Men vem vet vad som erbjuds nästa gång...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass