Planera, planera, planera

Sitter och fyller i den planerade träning på FunBeat. Har ju fått ihop 315 minuter denna veckan men imorgon börjar jakten på 300 nya. Ska ju hitta på en del kuliga saker i de kommande veckorna men då gäller det att få in träningen. Insåg också att jag ska bara jobba 21½ dagar innan ledigheten över julen börjar!

Men innan dess så ska en del minuter klaras av och maten måste skärpas till om jag ska nå mina mål - 95 kilo och 50 min crosstrainer. Imorgon blir det crosstrainer och zumba. Och nu ska jag fixa maten inför imorgon. Omelett till frukost, lunch på lövbiff och grönsaker och mellis.Vad ska du träna och äta imorgon?

Kommentarer

 1. Viktväktar mat och en promenad imorgon. Idag blev det gymet och spinning ;) Du är duktig du din energi smittar av sig. Kram Sofie

  SvaraRadera
 2. Jag planerar fortfarande och hoppas på ett vinnande koncept ska framträda. Svårt att hitta ett mat-koncept som funkar kan jag tycka...
  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 3. Ja Jeanette maten jan vara det klurigaste tycker jag i alla fall. En person kan må jättebra av en kost medan en annan fixar det i alls. Jag tror på att man får ta de bitarna som funkar för en själv och modifiera enligt sin kropp och livsstill. Man får helt enkelt testa sig fram. Dock är det att avstå från socker och minska kolhydrater som funkar för mig. Tror framför allt socker är boven för många men också det svåraste att avstå ifrån./kram Tina

  SvaraRadera
 4. Hej Tina!

  Håller med Sofie. Din energi smittar av sig!
  Jag har köpt Ulrika Davidssons nya bok "LCHF på mitt sätt" och i morgon blir det köttbullar med persiska smaker - med varm auberginesallad, granatäpple och apelsinyoghurt. Låter gott så det ska vi testa. Måndagarna börjar jag med en tidig morgonpromenad. Faller lusten sedan på blir det något mer på kvällen annars låter jag bara måndagen gå till "att börja veckan". En mjukstart liksom.
  Ha en bra vecka!

  //sara

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass