Gissa vad jag har gjort idag?


Idag stack jag lite tidigare från jobbet. Har lite timmar att ta ut så då funkar det ju att göra så här. Jag hade nämligen fått tid för en andra laserbehandling för permanent hårborttagning. Förra gången var det armhålorna som "sköts bort". Och ca 50% har försvunnit men sen har man ju vilande hårsäckar. Så vi får se hur många gånger det krävs.

Denna gången var det underbenens tur. Smooth men rapport följer på status om en månad eller så. För det är då de andra hårsäckarna har kommit till liv och det är dags igen. Känns inte så mycket - typ bränner till lite men det kan det vara värt.

Nu är det dags för crosstrainern och zumba. Jippie!

Kommentarer

  1. Vilka grejer du gör! Kul! Jag får vänta med sånt tills jag slutat plugga och börjar göra lite pengar! Det är ju faktiskt något underbart att unna sig själv! Läste om det där med "dammsugningen" av kroppen! Det blev jag riktigt sugen på!

    SvaraRadera
  2. Jo det är ju det där med pengarna. Men kan ju pyssla om sig själv hemma dvs fotbad, manikyr, ansiktsmask eller en badkula. Allt för att må bra.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass