LCHF frukost

I veckorna äter jag alltid omelett på 2 ägg, skinka och lite vispgrädde. Inga problem utan jag tycker det är gott. Men jag försöker variera mig lite på helgen. Idag bidde det 2 kokta ägg, massa räkor och majonäs. Okej men jag ska inte ljuga. Lite rostat bröd i botten med smör hade gjort det mycket mumsigare.

Försöker då tänka - mat är näring, mat är näring, mat är näring och du äter för att kroppen behöver det. Varje måltid behöver inte vara ett party in your mouth. Speciellt inte om man åt kebabpizza igår :-) Så det är ju inte speciellt synd om mig (fniss).

Men detta är min approach. Jag försöker så långt det är möjligt att leva enligt lchf. Fast någon gång då och då så äter jag tex pizza för jag tycker det är gott. Äter ju inget sött etc och då får man festa lite ibland. Skillnaden är bara att inte göra det varje dag.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass