Mysig start på helgen

Igår hade jag och maken spakväll på Sinnesro Spa vid Drottningtorget i Malmö. Jättefint och det kan varmt rekommenderas. Maken testade floating medans jag bubblade i poolen. Efter det IR-bastu tillsammans i en halvtimme. Jag tycker egentligen inte riktigt om att basta. Man kan ju inte andas. Men var lite nyfiken på detta. Inte för att jag tror på att det bränner 600 kcal men det var skönt och man svettades som tusan.

Efter scrub och dusch så kände vi oss rena! Efter det mysig middag och sedan vart vi slut. Sovmorgon och nu lite lathet på soffan. Men snart är det dags för lite styrketräning och zumba. Efter det hem till faster och farbror för middag. Ska bli trevligt. Lagom takt på en helg - skönt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass