Nytt mål innan året är slut

Tidig träning idag - det är ju torsdag! Imorse fick jag dock klara mig själv då PT Marie vart sjuk. Så jag körde 30 min crosstrainer och 30 min på löpbandet. Nu efter sommaren när jag tog tag i träningen igen så var det jobbigt att bara klara 10 min på crosstrainern. Usch!

Irriterande för förra sommaren hade jag som mål att klara 45 minuter och det gjorde jag. Körde inte så länge varje gång men lite då och då. För det är inget som får upp pulsen som crosstrainern vad det gäller kondisverktyg i gymmet. I alla fall inte för mig.

De senaste veckorna har jag fixat 20 minuter och idag hade jag bestämt mig. 30 minuter it is! Och det gick faktiskt väldigt bra. Hade kunnat köra ett tag till men besinnade mig lite. Men medan jag stod där på lilla manicken så fick jag en idé. Innan året är slut ska jag ha klarat 50 minuter dvs sätta nytt världsrekord i crosstrainer! Hejar du på mig?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass