Klassas som arbetsskada?

I förmiddags när jag skulle hämta något ur väskan i hallen trillade jobbdatorn ur och rakt på min fot. "¤#&%/ så jäkla ont gjorde det och gör. Nu börjar jag bli blå och är jätteöm. Borde inte detta egentligen klassas som arbetsskada?

Ja det hände ju hemma men det var ju jobbdatorn som hoppade ur och slog min fot. Så rent tekniskt så är det ju jobbet som orsakat skadan. Hmm kan se mig den försäkringspersonen som skulle ta sig an detta bekymmer.

Nåja med 40 minuter kvar på veckans 300 minuter var det bara att snöra på skorna, ta stavarna och släpa med maken. Var ute i regnet i 45 minuter. Det var skönt och visst fasiken gjorde foten ont men om man ska bli Maries fitaste kund får man ju ligga i. No pain no gain...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass