Ny färg och frisyr

Intressant att ta sig till jobb nu för tiden med tåg. Igår kom tåget efter 10 minuter men bara en vagn som redan var fylld till bredden. Jaha tur maken inte kört till jobbet än utan väntat för sälerhets skull. Imorse kom tåget efter en 15 minuter men vi stod stilla på perrongen minst 20. Varför? Fick inte igen en dörr pga is. Nåja jag kom fram till jobb.

Hem idag tog jag ett tåg tidigare för jag hade tid att passa. Skulle klippa mig och färga bort det gråa. Så nu sitter man i soffan med ny färg och en ny frisyr. Får väl ta bildbevis en dag så ni kan sätta betyg :-) Maken gillade det i alla fall och det vill man ju dvs vara fin.

Annars får allt på lite halvfart för kroppen vill inte riktigt. Så träningen ligger lite på hyllan. Imorgon är det dags för massage. Kan ju sätta fart på bacillerna men då får det göra det. För så ont jag har i min nacke och axlar så ska jag ha massage. Efter det ska vi träffa lite kompisar och käka middag. Mys!

Kommentarer

  1. Bilder?? Ska fixa mitt på fredag!
    Kram Jeanette

    SvaraRadera
  2. Bild är levererad. Nu får du visa ditt imorgon... Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass