Jag är inte perfekt!

Tina - detta är till dig med anledning av din kommentar till mitt inlägg igår plus naturligtvis alla andra som orkar läsa :-)

Ja igår vart jag duktig. I helgen åt jag pizza, salta jordnötter och kinamat (sistnämnda - bortbjuden och redan tackat nej till fika - jobbigt). Så varje dag är ingen "perfekt" viktdag men jag kämpar på. Men sjutton vad det är kämpigt. Något jag lärt mig den hårda vägen är att inte vara så hård mot sig själv. Dvs man kan inte alltid fixa allt och till 100%.

Man är bara människa och man gör sitt bästa. Men man får aldrig tappa hoppet och det är bara på det igen. Man får försöka att inte älta och ha dåligt samvete för varenda litet snedsteg. Svårt men något jag tror vi alla kan bli bättre på. Så jag hejar på oss. Vi kan fixa detta!!!!!

Nu ska jag göra något som får mig att må bra - gå och träna. Tänk vilken belöning jag ger mig själv istället för en Snickers.... mmm snickers.... nä tänk nu på träningen :-)

Kommentarer

  1. Hej Tina. Jag tyckte det kändes jäkligt bra med lchf men ändå så lyckas jag falla tillbaka i gamla spår. Man är en j*kla sockerråtta :-( Gillar inte att laga mat så min kost blev ganska enahanda till slut. Vill gärna prova igen men ska försöka läsa på mer innan så det inte blir så bökigt varenda dag. Planering är a & o för mig så jag får sätta mig ner och titta över det.
    Du verkar ha fått in planering och mat bra,med tanke på viktnedgången! Grattis! Kram Tina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass